ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

Τα Μικρά Τερατάκια φωτογραφίζονται για το νέο ημερολόγιο

Για πότε πέρασαν οι διακοπές, ούτε που το καταλάβαμε. Το κατάλαβε όμως το ημερολόγιο! Και σήμερα μας φώναξε ξανά όλους στη ζεστή αγκαλιά του σχολείου. Αν και για να λέμε και την αλήθεια, σήμερα δεν ήταν και τόσο ζεστή... Καταλαβαίνετε, κλειστά τα καλοριφέρ εδώ και τόσες μέρες, άδικα προσπαθούσαν να ζεστάνουν το παγωμένο κτίριο.


Ευτυχώς που φρόντισε ο Σύλλογος Γονέων να μας προσφέρει "πρώτες βοήθειες" εσωτερικής ενέργειας με μια τεράστια βασιλόπιτα. Το προεδρείο, Ιωάννα, Εύα και Ντίνος, έλαβαν θέση μάχης! Σταύρωσαν την πίτα και μετά αρχίσανε τους μαθηματικούς υπολογισμούς. Πώς θα κοπεί δίκαια η πίτα. Καταλήξαμε μετά πολλών βασανών στον αριθμό 20, κι ας είμαστε 18 Μικρά Τερατάκια. Αφενός είπαμε να γλυκάνουμε και τη δασκάλα. Αφετέρου να μη βγάλουμε και ένα της τάξης; Έτσι δεν κάνουμε και στα σπίτια μας;


Κρίμα όμως τους υπολογισμούς! Το φλουρί κατά περίεργο τρόπο βρέθηκε ξαφνικά στον πάτο και κανείς δεν μπορούσε να πει από ποιο κομμάτι ξεκόλλησε. Οπότε απολαύσαμε τη βασιλόπιτα σαν γλυκό και μετά κάναμε κλήρωση για το φλουρί και το δώρο. Τυχερός στάθηκε ο Λάμπρος. Και το δώρο του ένα ωραίο βιβλίο που είμαστε σίγουροι ότι θα του αρέσει μια και φέτος βιβλίο είχε ζητήσει και από τον άγιο Βασίλη.


Το άλλο μεγάλο νέο είναι πως η Δημητρούλα μας έβγαλε επιτέλους το γύψο. Αύριο λοιπόν έχουμε μετακόμιση. Γυρνάμε στην παλιά μας τάξη, στη φωλίτσα μας. Κι ελπίζουμε επιτέλους να γυρίσουν από τις διακοπές και η Στέλα και η Μαρία Α., που φαίνεται ξέχασαν να συμβουλευτούν το ημερολόγιο και άφησαν άδειες σήμερα τις καρέκλες τους.


Από όλους εμάς


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Και στα παιδιά: Κουράγιο!


Μόνο 15 εβδομάδες μένουν για το Πάσχα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λέω:Να γίνετε αληθινά σαν δέντρα

ωραία Μικρά Τερατάκια!