ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Τα ΜΙΚΡΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ετοίμασαν και έστειλαν πρόσκληση σε όλους τους φίλους και τους συμμαθητές τους. Τη δημοσιεύουμε κι εδώ για να φτάσει το μαντάτο σε όσους περισσότερους γίνεται:



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΡΕΒΕΓΙΟΝ


Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συμμαθητές,

τα Μικρά Τερατάκια, δηλαδή εμείς, οι μαθητές της Στ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης, σας προσκαλούμε όλους σε ρεβεγιόν χριστουγεννιάτικο, πρωτότυπο και εντυπωσιακό.

ν Ένα ρεβεγιόν που μπορείτε να απολαύσετε από το σπίτι σας!
ν Ένα ρεβεγιόν που υπόσχεται να σας χαρίσει όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων!
ν Ένα ρεβεγιόν που έχει κιόλας αρχίσει και θα συνεχιστεί ακόμη και μετά την Πρωτοχρονιά!


Αρκεί…
Ναι, δυστυχώς υπάρχει και το «αρκεί». Ξέρετε εσείς τίποτε καλό που να μην έχει και τα «αρκεί…»; Το δικό μας λέγεται ίντερνετ. Γιατί εκεί γίνεται το ρεβεγιόν μας. Και συγκεκριμένα στο Φόρουμ της τάξης μας. Τα ονομαστά και τρομερά ΜΙΚΡΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ!

Όσοι λοιπόν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, είστε προσκεκλημένοι στο χώρο που δημιούργησε η τάξη μας για να χαρείτε και να μοιραστείτε όλα όσα δημιουργήσαμε για τις μέρες των γιορτών:

Ιδέες χριστουγεννιάτικες, τραγούδια και κάλαντα, βίντεο, παραμύθια, στα ελληνικά και στα αγγλικά, συζητήσεις με τον Άγιο Βασίλη, τεράστια συλλογή από κάρτες, φυσικά και κάρτες Unicef, έθιμα του Δωδεκαήμερου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνταγές εορταστικές, κατασκευές, επίσκεψη στο σπίτι του Άγιου Βασίλη και ένα σωρό άλλα που σας τα αφήνουμε για έκπληξη.

Φυσικά μπορείτε και να γραφτείτε στα μέλη του Φόρουμ και να πάρετε μέρος και στις συζητήσεις. Μπορείτε ακόμη και να γράψετε γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Είναι ο ίδιος εκεί και θα πάρετε κατευθείαν και την απάντηση. Για το δώρο… χμ… δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να σας πούμε. Αυτά θα τα κανονίσετε μαζί του. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας δώσουμε τη διεύθυνση για το καταπληκτικό αυτό ρεβεγιόν:



Μην απουσιάσει κανείς! Ελάτε να σπάσουμε την απομόνωση του σύγχρονου τρόπου ζωής με τα ίδια τα όπλα του. Να δοκιμάσουμε νέους ανθρώπινους τρόπους χρήσης της τεχνολογίας. Να γευτούμε ένα διαφορετικό τρόπο εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Και να αναζητήσουμε παρέα και καινούριους. Γιατί αυτό σημαίνει φόρουμ ή πιο σωστά, για να τιμούμε και τις ρίζες μας: Αγορά. Όχι αγορά αγαθών αλλά αγορά των αγορητών και των πολιτών. Εσάς των μεγάλων και εμάς των αυριανών.


Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!
Ευτυχισμένο το 2008!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λέω:



Να γίνετε αληθινά σαν δέντρα

ωραία Μικρά Τερατάκια!