ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Μιλάει ένα παιδί. Δεν είναι ένα Μικρό Τερατάκι. Θα μπορούσε να είναι... Γιατί αυτά που λέει, τα λέμε κι εμείς. Μόνο που δεν είναι η τελευταία φορά που τα λέμε. Θα τα λέμε συνέχεια, μέχρι να το πάρετε απόφαση!

Γιατί αυτός ο κόσμος ανήκει σε μας τα παιδιά πολύ περισσότερο από ό,τι ανήκει σε σας τους μεγάλους.

Και γιατί "εμάς μας νοιάζει"!!!

Μας νοιάζει που κάηκαν εκατομμύρια δέντρα αυτό το καλοκαίρι. Γιατί η δική μας γενιά θα ζήσει σ' αυτό τον καμένο τόπο. Η δική μας ζωή και ειδικά εδώ στην Αθήνα δε θα έχει το απαραίτητο οξυγόνο, θα πλημμυρίζει με την πρώτη βροχούλα, άδικα θα αναζητεί λίγη δροσούλα τα καλοκαίρια...

Μας νοιάζει και μας ανησυχεί πολύ όταν ακούμε τους ειδικούς να μιλάνε για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Και για τη συνεχή άνοδο της θερμοκρασίας. Φοβόμαστε ότι η δική μας γενιά θα δει πράγματα που εσείς ούτε τα φαντάζεστε πως μπορεί να συμβούν στο κλίμα της γης.

Αν όπως λέτε μας αγαπάτε περισσότερο από κάθε τι άλλο, ενώστε τις προσπάθειές σας μαζί μας. Ελάτε να σώσουμε το περιβάλλον.

Ελάτε τούτο το Σάββατο στις παραλίες! Το ξέρουμε πως δεν είναι πια καιρός για βουτιές. Είναι όμως καιρός να τις καθαρίσουμε από όλα εκείνα που αφήσαμε εκεί το καλοκαίρι. Γιατί εμάς μας νοιάζει και το επόμενο καλοκαίρι και πολλά επόμενα καλοκαίρια.

Θέλουμε κι εμείς να μπορούμε κάποτε να πηγαίνουμε στις παραλίες αυτές τα παιδιά μας! Τα εγγονάκια σας. Δε μας έμειναν δάση να τα πηγαίνουμε. Τουλάχιστον ας σώσουμε τις παραλίες!

Ελάτε μαζί μας. Το ξέρετε ότι δεν μπορούμε να πάμε μόνοι μας στην παραλία. Πάρτε από από το χέρι και πάμε μαζί.

Γιατί μας αγαπάτε... Και γι' αυτό πρέπει να πείτε κι εσείς μαζί μας:

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κυρία Μαρία.
Τι κάνετε;
Αν πηγαίνετε για ψώνια να πάτε να πάρετε έναν καινούργιο Ζυμαρούλη γιατί όταν αυτοκτόνησε εγώ στεναχωρήθηκα πολύ.

Το μικρό τερατάκι σας
Χριστίνα

Μαριορή είπε...

Χριστινούλα μου γλυκιά,

σε καλωσορίζω στο blog και χαίρομαι αφάνταστα που μπήκες κι εσύ στην παρέα! Μακάρι σύντομα όλα τα ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ να μπορούν να συμμετέχουν στις διαδικτυακές μας συναντήσεις!

Για το θέμα του Ζυμαρούλη σου απάντησα ήδη στην άλλη ανάρτηση που δημοσίευσες το προηγούμενο μήνυμα για το μικρό μας πολυαγαπημένο τερατάκι...


Κάνε κλικ με το ποντικάκι σου εδώ για να διαβάσεις την απάντηση.

Φιλάκια πολλά
Η δασκάλα σου

Λέω:



Να γίνετε αληθινά σαν δέντρα

ωραία Μικρά Τερατάκια!